KarlaBnvc HeikeLove Marguerit Bayern Munchen Trøje Børn Charlotte JacobHarr

Charlotte Bayern Munchen Tøj EstherSc

Efter at City uden tvivl havde registreret deres mest imponerende sejr denne sæson mod sidste skridt ‘skampions Chelsea på Stamford Bridge, talte Guardiola om City’ stitle-rivaler og sagde følgende:  Vi er tilbage i september. Chelsea vandt 13 kampe i træk sidste sæson. De var uovervindelige, de vandt ligaen. Det ‘snør let. Selvfølgelig spiller de denne sæson i Europa. Det er lidt mere kompliceret for alle holdene.  Vi har United [og]Harry Kane-holdet, der scorer hver kamp to Bayern Munchen Tøj eller tre mål. Jose med United vil altid være hård. Det er et Jose Mourinho-hold, aggressive vinderdueller og så hurtige i kontringen. De er allerede overbeviste om, at de kan gøre det på denne måde.

Det vil være hårdt. Og den subtile smågrav om Spurs og deres afhængighed af Kane, der vandt Premier League Player of the Month-prisen for femte gang efter hans seks-målstrækning i sidste måned, blev bragt op i Pochettino “spresser i dag.  Det var sjovt, da jeg hørte ham her om dagen, fordi jeg kender Pep meget godt. Når det ‘sexciterer efter en fantastisk sejr mod Chelsea, kan han / han nogle gange kæmpe for at beholde sin position og være en gentleman. ‘Tag den situation … Det påvirkede mig ikke, men virkeligheden er, at det var meget respektløst for mange mennesker, og det’ var svært at forstå, fordi han var en del af den store succes i Barcelona med Messi på sit bedste, og jeg sagde det aldrig var Messi-holdet.

‘Ialways sagde, at det var Barcelona eller Pep Guardiola. Jeg tror, ​​at alle fortjener at blive anerkendt som en del af Arsenal Tøj holdets succes. Men jeg tror, ​​at mange mennesker tog disse ord som meget respektløse for klubben, og for mange spillere, der er her, synes jeg det er en mærkelig situation. I mit tilfælde personligt ‘tog jeg det ikke på en dårlig måde. Det var ikke respektfrit for mig selv. ‘Jeg har mange venner, Mikel Arteta, Lorenzo Buenaventura, Eduardo Mauri. Alle hans medarbejdere er meget gode venner, før de mødte ham. Selvfølgelig er det en trist kommentar. Det ‘snotede ham. Han’ er en stor manager. En af de bedste ledere i verden.

Annabelle fotbollströjor RacheleGi

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.